Installér appen

Du kan installere Kaspersky Password Manager fra app-distributionsplatforme fra Google eller Huawei.

For at bruge Google Play eller AppGallery skal du:

Få flere oplysninger om brug af Google Play ved at gå til Google Play-hjælpecenter. For mere information om brug af AppGallery, skal du gå til AppGallery Support-webstedet.

Installér appen

Du kan også installere Kaspersky Password Manager på din enhed ved at bruge en QR-kode genereret på My Kaspersky eller i en desktopversion af Kaspersky Password Manager.

Hvis en enhed, der kører med styresystemet Android, indeholder modificeret firmware, som øger risikoen for, at enheden hackes, og at dataene stjæles eller ødelægges.